Le Roi est mort, vive le Roi! Meie seiklused James Cooki radadel Austraalias ja Aasias jõudsid finišisse 2011. aasta juulis ja sellega lõppes üks ajajärk Kullapalavikus. Siiski otsustasime jätkata uute reisimälestuste talletamist ajaveebi, et tulevikus oleks koht, kus heldimusega meenutada ühiseid maadeavastusi.

Kullapalavik on surnud, elagu Kullapalavik!

10/14/10

Kolmas Melbourne'i kodu!

Oktoobri teine nädal on toonud päris palju uut meie igapäeva tegemistesse. Esmaspäeval kolisime lõpuks välja suitsetavate iirlaste juurest ning elame nüüd kesklinnale lähemal. Uueks korterikaaslaseks on süsimust Eric Ghanast, kes on varastes kolmekümnendates. Eric on esmamuljel vägagi sümpaatne, rahulik ning spordihuviline noormees.

Uus kodu on palju kenam ja mugavam- lõpuks on meil kodus Internet. Eestist erinevalt on siin korterites väga sageli iga magamistoa kohta ka eraldi vannituba ning nii ka meil. Üüriks on 280$ nädalas ja kõik kommunaalid (v.a internet) on juba sisse arvestatud. Paraku pidime maksma ühe kuu üüri tagatisrahaks, kuid võtame seda kui intressita raha hoiule panekut.

Uus korter asub siin:

View Larger Map

Korteri asukoht on väga hea, kuna Melbourne'i üks populaarsemaid ostu-ja kohvikutetänavaid, Chapel street, asub paari saja meetri kaugusel. Lisaks on väga lähedal Melbourne'i ainuke jõgi, mis meenutab oma kitsuse poolest kaunikesti Emajõge. Korteri asukoha muudab veelgi paremaks lähedus minu praegusele ja Triinu võimalikule tulevasele töökohale.

No comments:

Post a Comment