Le Roi est mort, vive le Roi! Meie seiklused James Cooki radadel Austraalias ja Aasias jõudsid finišisse 2011. aasta juulis ja sellega lõppes üks ajajärk Kullapalavikus. Siiski otsustasime jätkata uute reisimälestuste talletamist ajaveebi, et tulevikus oleks koht, kus heldimusega meenutada ühiseid maadeavastusi.

Kullapalavik on surnud, elagu Kullapalavik!

10/14/10

Arengud tööturul

Ei tea, kas uue korteriga tuli kaasa ka parem aura, aga igatahes tundub, et nüüd hakkab töörindel ka paremini minema.

Täna oli esimene tööpäev Triinu võimalikus uues töökohas. Itaaliapärases kohvikus, mis asub vaid 100 meetri kaugusel meie uuest kodust ning kus töökaaslasteks on lisaks itaallastele, argentiinlased ja sakslased. Triin paistab siinsetele toitlustusasutustele ikka hästi peale minevat ning kutseid vestlustele ja proovipäevadele on rohkem kui käija jõuaks. Kuna palganumbreid enne esimest päeva teada ei saa, peabki lootma, et parimasse kohta intervjuule satub.

Ehkki see nädal on minul suhteliselt vähe töötunde (saab jooksmas käija ja rohkem vaimule tööd anda), läheb ikkagi päris hästi. Möödunud nädalal kogusin endale rekordiliselt 95 dollarit jootraha, üllatades ka ülemusi, ning sellest innustatult küsisin endale palgatõusu. Suuremat palka kahjuks saada ei õnnestunud, kuna firmal on kindlad palga astmed, kuid see-eest pakuti täistöökohta ranna lähedal asuvas Amigo filiaalis.

Samaaegelt on edukamalt läinud ka kontoritöö otsingud. Uuele – lahtikirjutatud CV-le on tulnud juba kaks positiivset tagasisidet ning täna käisin ka ühes personaliagentuuris intervjuul ja arvutioskuste katsetel. Lähipäevadel loodan sealt tagasisidet saada.

Austraalias on väga populaarsed personaliagentuurid, kellelt ettevõtted ja omavalitsused tellivad vajalikke töötajaid. Agentuurid korraldavad töökohtadele konkursi ning leiavad parimad töötajad. Mind intervjuule kutsunud agentuur keskendub linnavalitsuse asutustele, ehk väike lootus on varsti töötada Melbourne'i linnavalitsuses.

Homseks pean andma oma vastuse restorani täiskoha pakkumisele, kuid kuna nüüd suurenes lootus saada kõrgema palgalisele kontoritööle, siis loobun täiskohast ning jätkan restoranis vaid kolmel õhtul nädalal puhtalt lõbu ja taskuraha pärast.:)

P.S Pildil on St. Kilda linnavalitsuse hoone, mille ees esmisel päeval ütlesin, et siia ma tahan tööle tulla!

No comments:

Post a Comment