Le Roi est mort, vive le Roi! Meie seiklused James Cooki radadel Austraalias ja Aasias jõudsid finišisse 2011. aasta juulis ja sellega lõppes üks ajajärk Kullapalavikus. Siiski otsustasime jätkata uute reisimälestuste talletamist ajaveebi, et tulevikus oleks koht, kus heldimusega meenutada ühiseid maadeavastusi.

Kullapalavik on surnud, elagu Kullapalavik!

10/19/10

Jurjevist - Austraaliasse mälumäng



Punktisüsteemi muudatused!

Head sõbrad, selleks et uutel tulijatel oleks motivatsiooni ikkagi mängima tulla ning hetkel tagumistel positsioonidel olevatel mängijatel oleks isu edaspidigi ajusid ragistada, otsustasin teha punktisüsteemis väikesed muudatused, kuid vajan selleks teie nõusolekut ning ka parandusettepanekuid.

Sooviksin teha mälumängu sarja etapid, mis kestaksid kaheksa nädalat ehk esimene lõppeks kahe nädala pärast. Etapi võitja(te)le annaks 10p, teisele kohale 8p, kolmandale 7. jne. Ehk tekitaks justkui vormeli punktisüsteemi. Uus süsteem peaks soodustama uute mängijate lisandumist järgmises etapis.

Samas võib kaaluda ka punktiskaala vähendamist, kus etapi võitja saab 6p, teine koht 5p, 3 koht 4p jne. Siis väheneks vahe esimeste ja viimaste vahel, kuid samas tublid esimese koha omanikud kaotaksid jällegi punkte.

Mida arvate?
(Avaldage arvamust kommentaarides)

2 comments:

  1. ma arvaks et see idee kannab jumet ,et siis 5x 8 = 40 küsimust. Punkti skaala võiks olla Vormeli oma

    ReplyDelete
  2. 8 nädalase ajude ragistamise ja guugeldamise eest 6 punkti saada on natuke nadi. Iseenesest kena vaadata küll kui punktiseis tihe on, aga pigem ma näen küll, et mott kaob ära. Kui punkte rohkem saaks, siis ega keegi ei keela sul ka poole etapi pealt sisse hüpata ja ikkagi midagi teenida ja ei pea ka 8 nädalat järgmist etappi ootama.

    ReplyDelete