Le Roi est mort, vive le Roi! Meie seiklused James Cooki radadel Austraalias ja Aasias jõudsid finišisse 2011. aasta juulis ja sellega lõppes üks ajajärk Kullapalavikus. Siiski otsustasime jätkata uute reisimälestuste talletamist ajaveebi, et tulevikus oleks koht, kus heldimusega meenutada ühiseid maadeavastusi.

Kullapalavik on surnud, elagu Kullapalavik!

9/6/10

Nüüd ka häid uudiseid


Neljandal päeval Austraalias sai Triin juba tööd ning järgmine laupäev on esimene ametlik tööpäev. Töökohaks on rannakohvik Republica, kus on üle 100 laua ja suveperioodil ca 700 inimest. Meenutab natuke Pärnu Kuursaali, kuid on palju stiilsem ja elitaarsem. Esialgu on töö poole kohaga, kuna ilmad veel jahedad. Paari nädalaga peaks aga suvesooja tulema, mis toob kaasa lisakoormuse ka kohvikus. Igatahes Triinul on pooleldi unistuste kohvik, kus suvel saab töölt otse randa minna ja vastupidi.

Priidul ei ole veel näkanud, õigemini pole põhjustki näkkamiseks olnud veel. Kontoritöödele on Cvsid saadetud, kuid nende reageerimine on pikaldasem ning kandideerimise tähtajadki ei ole kõigil möödas. Kuid homme tuleb suurem Cvde jagamine linnaosa kohvikutes. Kui alguseks midagi saakski, oleks hea.

Täna käisime lisaks ka ühte korterit vaatamas. Reklaamis oli, et üüritakse ühte tuba ning nädalane üür on 189$ (Austraalias käib enamus palga ja üüride arvestusest nädalates, mitte kuudes)+ 20$ kommunaalideks inimese kohta. Koht ise oli urgas, meenutas pigem Tartus Narva 89 ühikat. Korter oli esimesel korrusel, suure maantee ääres ning pime, kuna kardinaid ei saa eest tõmmata. Teises toas elasid backpackerid, kes olid osa elutoast endale eraldanud suure valge linaga. Sinna me kindlasti elama ei lähe. Samas hostelist võiks varsti välja saada küll. Lisaks meile kuue inimesega tuba jagada on küll põnev, ent privaatsust ja puhtust tahaks rohkem.

2 comments:

  1. Tublid, Pange pilte ka veel juurde

    ReplyDelete
  2. Väga põnev on lugeda :) Lõpuks võiks sellest lausa raamat kujuneda:D

    ReplyDelete