Le Roi est mort, vive le Roi! Meie seiklused James Cooki radadel Austraalias ja Aasias jõudsid finišisse 2011. aasta juulis ja sellega lõppes üks ajajärk Kullapalavikus. Siiski otsustasime jätkata uute reisimälestuste talletamist ajaveebi, et tulevikus oleks koht, kus heldimusega meenutada ühiseid maadeavastusi.

Kullapalavik on surnud, elagu Kullapalavik!

9/10/10

Idarindel muutusteta

Käisime ükspäev jälle oma lemmikpoes Coles'is. Tahtsime osta õunu kilohinnaga 1,89$, kuid müüja pani hinnaks 3,89$. Natuke asjaajamist ja lõpuks saime õunad hoopis tasuta. Päris mõnus oli õhtul teleri kõrvale tasuta väljavõideldud õunu süüa :)

Teisipäeval käisime naaber-hostelis mälumängu õhtul. Kahjuks jäime pingereas tahapoole, kuna puudusid teadmised muusikast ja filmindusest. Samuti oli meil ka kõige väiksem tiim – ainult 3 liiget. Siiki hea küsimus mälumängust teile niisama mõtisklemiseks – mitu kinnisvaraobjekti on Monopoli lauamängus? Õlu oli väga kallis - happy hour'l joodi kahe pindist (1140ml) õlut, mis maksis 10$.

<-----Priit tööd otsimas

Töö otsimine: üldiselt tundub, et nendel eestlastel, kellel on rakenduslik kõrgharidus on Austraalias kuldne põli ees ootamas. Neil, kellel on aga pehmete teaduste kõrgharidus, on siin ääretult raske erialast tööd leida. Ilmselt on tegemist heaolu ühiskonna sündroomiga, kus lihtööd tehakse ära immigrantide poolt. Priit on jaganud kokku ca 25 Cvd toitlustusasutustesse ja poodidesse ning lisaks samapalju kontoritöödele. Laupäeval on esimene tööintervjuu Melbourne'i suurimas Mehhiko restoranis (Priit ei ole just suurim vürtsikate toitude austaja). Igaljuhul hoiame pöidlaid!

(P.S pildialbumis on uued pildid!)

No comments:

Post a Comment