Le Roi est mort, vive le Roi! Meie seiklused James Cooki radadel Austraalias ja Aasias jõudsid finišisse 2011. aasta juulis ja sellega lõppes üks ajajärk Kullapalavikus. Siiski otsustasime jätkata uute reisimälestuste talletamist ajaveebi, et tulevikus oleks koht, kus heldimusega meenutada ühiseid maadeavastusi.

Kullapalavik on surnud, elagu Kullapalavik!

2/16/11

Kohtumine välisministriga


Täna oli tööl põnev päev. Nimelt kohtus linnavalitsuses kohalike rahvusvähemustega Austraalia endine peaminister ja praegune välisminister Kevin Rudd. Kuna tööpäev oli täna küllaltki kerge, otsustasin kohtumist kaema minna ning ürituse lõppedes võtsin südame rindu ning läksin ministriga juttu puhuma.

Ministril väga palju aega ei olnud ning meie vestlus piirnes umbes nelja minuti, kümne lause ja ühise pildiga. Siiski oli hea tunne kohata Austraalia kaasaja ühte populaarsemat poliitikut - inimene nagu iga teinegi. Üritus ise oli tavaline poliitiku kohtumine valijatega, mida võib vist Eestis hetkel huvi korral kogeda igapäevaselt.

2 comments:

  1. tegelikult ikka ajalooline pilt, loodan et vahetasite ka visiitkaarte ja mokaotsast mainisite ka Paeti:)

    ReplyDelete
  2. :), eks ta ajalooline on kindlasti, aga mul ei olegi siin visiitkaarte ja Paeti nimi ei tulnud vestlusel sisse, Eestist rääkisime küll põgusalt.

    ReplyDelete